Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Gästbok"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Gästbok


 Skriv ett nytt inlägg i gästboken
19 juli 2013 14:03 av Stickan

Strumpförsäljning.

Nu har vi ett stort parti vita lvg strumpor med klubbnamn/klubbfärg på till försäljning i vårt klubblager.
Pris 75 kr/st.
Storlek:37/41, 42/45, 46/48

Mvh Klädgruppen.

9 juni 2013 18:29 av Hasse

STORT TACK

Det går till er som deltagit och hängt med som sällskap/draghjälp på årets Brevetturer! Fast det hade funnits plats för fler.
Dagens "race" inför Vättern snittade 33 och innehöll även tre onödiga skurar o några punkor. Förutom alla trevliga fikastopp. Fortsättning nästa år?
Hör av er o tyck till!

4 juni 2013 08:46 av Martin

Lungt Manne

Kolla om du vill ..annars är det ingen fara! Tackar för vattnet iallafall ;)!

3 juni 2013 21:28 av Manne

Tjena Martin :-)

Det var snällt av dig :-)
Tyvärr så langade jag och Sarbast flaskor "lite hit & dit till höger och vänster" och fyllde på hit och dit och gav till nästa, så jag har en ljusblå/turkos Casall-flaska som jag inte har en aning om vems den är, har ingen Scott-flaska, antingen har Sarbast den eller så har nån annan BCK:are fått den..
Tänkte dra till Sarbasts restaurang (Dalaflyget) imorgon vid lunch-tid och ta med Casall-flaskan och då kan jag samtidigt kolla med honom om han har din Scott-flaska..

3 juni 2013 11:20 av Martin

Manne - byta flaska

Du langade över en cyclecomponents flaska till mig under Siljan Runt samtidigt som du tog min tomma SCOTT flaska..vill du ha tillbaka din flaska eller ska vi byta bara?

/Mvh Martin

27 maj 2013 22:41 av Anders

Startfunktionärer

Här på startsidan tackar tävlingsledaren alla funktionsområden utom där han själv var delaktig, starten. Som målchef kan jag bara intyga att förutsättningen för att målarbetet ska fungera är att starten fungerar, annars blir det "skit in, skit ut". I helgen kom alla iväg i utsatt tid trots 15 sek intervall på fredagens kval, bra jobbat. Flaggstartsmetoden verkar ha fungerat lika bra i cykelsport som andra idrotter, något fler kan ta efter.
Kul att tävlingen uppskattas av tillresta:-)

27 maj 2013 20:43 av Roger Karlsson

Stort tack till er själva!

Tack för alla vänliga ord runt arrangemanget i helgen! Det värmer hela organisationen inombords:-)! Vi hoppas att ni trivts i helgen och att ni vill återkomma nästa år då vi siktar lite högre...;-)! Skriv gärna ner några rader med både positiv och negativ kritik då detta är viktig input för oss i utvecklingen av Borlänge Tour.
Vi ses senast nästa år!
//Roger Karlsson

27 maj 2013 18:26 av Keith

Tack!!

Måste bara säga tack för en strålande helg! Detta var den bäst arrangerade tävlingen jag kört alla kategorier!! Denna tävling MÅSTE köras om man har en MTB!!!! //Keith Skoghalls CK

27 maj 2013 13:16 av Roger/Tullinge MTB

Ännu en gång....

har vi fått avnjuta en härlig MTB-helg i Borlänge. Perfekt väder och ett arrangemang i toppklass. Särskilt uppskattat bland några av de äldre ungdomarna var fredagens nya race samt söndagens roliga bana. Tack!

26 maj 2013 22:38 av fam. Höglund/IKHP

Tumme upp!

Tack för en mycket trevlig tävlingshelg!
Proffsigt arrangemang med glada och välinformerade funktionärer, kul banor och underbara omgivningar.

Postadress:
Borlänge CK - Cykel
Ekorrstigen 3
78450 Borlänge

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info