Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Gästbok"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Gästbok


 Skriv ett nytt inlägg i gästboken
4 juni 2009 07:54 av Kalle

Pilar

Nästa år måste ni pila banorna mycket bättre.
Minst dubbelt så många pilar.
Från en som hittade runt.....

1 juni 2009 21:38 av mtb_larsa

Bilder Borlänge Tour

Tjena. Lite bilder från helgens race i Mellstaskogarna ligger nu ute på: http://picasaweb.google.com/mtblarsa/BorlangeTour2009

Fotografer: Jag och brorsan.

12 maj 2009 12:53 av Roberto

TCT under maj

Hej på er. Kul med att TCT är igång och tack för senast till er alla som hjälpte till. Tänkte bara kolla en sak. Antar att jag inte är den ende som är intresserad av Girot (jag jobbar ju dessutom med det..;-) och det är ju lite synd om vi ska missa målgången på etapperna på onsdagarna för att inte missa starten på TCT-racen. Finns det någon möjlighet att vi flyttar fram första start till 18.00? Kan ju diskutera det imorgon....

Ciao
Roberto

5 april 2009 21:24 av Anders

Vår

Hej!
Vad är det för cykel som rekommenderas om man ska hälsa på släkten i Siffferbo över påsk?
Körde knickers och racer på torra vägar runt Borås igår,antar att läget är annorlunda hos er..
Kör ni några gemensamma pass?

31 januari 2009 16:46 av clas e

min mail

This is a mailto link

30 januari 2009 15:01 av Patrik Moris

Distans imorrn!!!!

Samling klubben kl 09:00 för de morgonpigga. Eller, ja, har du en riktigt obekväm säng, ring Christer.. Han skall säker ut med pannlampa i 6-tiden.

Kl 10:00 hämtar vi upp sjusovare som Frmodigs.

3 januari 2009 19:16 av Fredrik Graas

Fan va ni kör grabbar!

Tog slut helt sista 5 km, efter att ha cyklat på max i nästan 4 timmar. Det var liksom tomt i tanken...... Hoppas komma tillbaka nästa gång i något bättre form. I morgon ska jag åka skidor om det är någon som vill hänga med. Möjligen Sörskog.

8 december 2008 08:44 av Stickan

Tjuvträning

Shitt va ni blev jobbiga nu...... :-) kan väll hända att jag hade lite brottom från Skräddarbacken ner till ICA för att handla lite mat innan stängning! Alltså "mycket högt tempo" = jordens dragningskraft/branta backar å med andra ord, ingen träning.

6 december 2008 14:48 av Bjarne Larsen

Lurifax

I torsdags när jag var ute på en av mina otaliga träningsrundor såg jag Stickan i mörkret träna i mycket högt tempo. Förnekar han det skall jag aldrig mer hjälpa honom på någon tävling.

1 december 2008 09:50 av Stickan

Fotomontage

Jag måste strängeligen dementera anklagelsen om "tjuvträning", sådana påståenden kan omgående sorteras i falsariemappen för vidarebefordran till återvinning! Bilderna måste vara fotomontage, vilket också syns på vissa bilderna där benmusklerna är helt oproportionerliga (för små!!!!!). Alltså vidmakthåller jag tidigare ståndpunkt att ingen träning skett sedan oktober! vilket år det skulle gälla minns jag ej ens.
//S

Postadress:
Borlänge CK - Cykel
Ekorrstigen 3
78450 Borlänge

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info