Tävlingsanmälan

Anmälan - För klubbens egna cyklister

SCF anmälningssystem Cycling Online är nu igång och kan användas för de tävlingar som är öppnade.

Systemet heter Cycling Online och där alla tävlingar ska vara inlagda.

Länk till Cycling Online samt mer information finner du hos SCF

Man anmäler sig själv via Cycling Online eller om annat förfarings sätt finns och betalar själv start avg. Spara kvitton och redovisa dessa någon/några gånger per säsong till kassören Magnus Burman.

I regel är sista anmälningsdagen för tävlingarna tisdagen två veckor före tävling. Vissa tävlingar har av SCF fått sanktion att ha annat sista anmälningsdatum. Se arrangörens eller SCF:s hemsida.

"Regler"
Klubben betalar anmälningsavgiften till tävlingar sanktionerade av Svenska Cykelförbundet, med följande undantag:

Sport- och motionsåkare
Cyklisten anmäler sig och betalar på egen hand.

Långlopp på MTB för 17år-
Cyklisten anmäler sig och betalar på egen hand. En ersättning på 200kr erhålls när kvitto eller kopia på inbetalningen lämnas till kassören. Vid SM erhålls hela startavgiften. Ersättning betalas ut löpande under året.

Gran Fondo lopp
Cyklisten anmäler sig och betalar på egen hand. En ersättning på 200kr erhålls när kvitto eller kopia på inbetalningen lämnas till kassören. Ersättning betalas ut öpande under året.

Efteranmälan
Cyklisten anmäler sig och betalar på egen hand. Klubben ersätter ordinarie anmälningsavgift. Kvitto eller kopia på inbetalningen lämnas till kassören. Ersättning betalas ut löpande under året.

Övrigt
Vid upprepade anmälningar utan start krävs cyklisten på dessa startavgifter om inte för styrelsen giltigt skäl kan anges.

Uppdaterad: 2016-05-05 09:58
Skribent: Mikael Blomqvist