Kläder

Klubbens klädleverantör är BIORACER SVERIGE AB och kommer att leverera kläder till klubben fram till och med 2021.

Vi kan inte nog påpeka vikten av att vi som föreningsmedlemmar använder oss av aktuella kläder för gällande avtalsperiod. Detta för att uppfylla våra avtal och åtaganden med våra samarbetspartners. Aktiv åkare med egna samarbetspartners har rätt att använda högersidan på tröjans sidopanel för "egna" loggotyper.

All försäljning kommer att ske via en webbshop https://www.bioracer.be/se/mybioracer/?r=gmy8xUT4Ni

där kortbetalning gäller, leverans sker till ert utlämningsställe, håll utkik på hemsidan för mer information. Nästa webbshop påannonseras här på förstasidan och har öppet i ungeför två veckor(normal leveranstid är 6 veckor).

Beställning 1 öppen V6-8 ÖPPEN TILL DEN 18 FEBRUARI  med leverans V15.

Beställning 2 öppen V14-15 med leverans V22.

Beställning 3 öppen V32-33 med leverans V40.

Som medlem kommer du att få information om tillvägagångssättet via hemsidan-eller vid kontakt med klubbens klädansvarig Stickan Eriksson på This is a mailto link

Klubbkläder måste bäras vid tävling. Dock är byxor för 5-16 åringar frivilligt, egna byxor med neutral färg får då användas istället.

I klubblokalen finns ett litet, litet lager med kläder enligt nedan och nedanstående priser gäller vid löst medlemsavgift i Borlänge CK:

Klubbtröja mod. Prof bodyfit kort ärm:  647 kr. stl. S-XL.

Klubbbyxa mod.  Race proven 2.0 lycra m hängslor912 kr. stl. S-XL.

Klubbtröja mod.  Prof Matrix kort ärm:  331 kr. stl. 128-162 cl. OBS! små i stl.

Klubbbyxa mod.  Sport lycra m hängslor: 414 kr. stl 128-162 cl.

Enstaka  armvärmare:200 kr. stl S-M

Enstaka  knävärmare:210 kr. stl S-M

Enstaka  benvärmare: 250 kr. stl S-M

Klubbstrumpa mod Elit, vit: 75 kr. Storlek: 37/41, 42/45, 46/48.

Klubbneck (Buffkopia) blå: 60 kr. Storlek: one sice.

Klubbkeps blå/röd: 50 kr

Klubbmössa mod BI ELASTIC CAP, blå 100 kr. Storlek: S, M och L

Klubbmössa mod BI ELASTIC CAP reflex, blå 299 kr. Storlek: S, M och L

Nybörjare och ungdommar (tom. 16 år), ungdomsledare och de med tävlingslicens kan söka bidrag med 100 kr/ byxa och 100 kr/ tröja dock max 1 tröja/byxa per år. Dessa bidrag söker/erhålls i slutet av året tillsammans med logi, resebidragen.

För frågor som berör Borlänges kollektion besvaras av Stickan Eriksson på This is a mailto link

För frågor om webshopen, reklamationer kontaktar du Bioracer.

MATTIAS NILSSON

BIORACER SVERIGE AB, ELVERKSGATAN 1  73831  NORBERG