Tävlingslicens

För att tävla krävs det en tävlingslicens som visar att man tillhör en klubb ansluten till Svenska Cykelförbundet och att man har en olycksfall/invaliditetsförsäkring vilken även gäller vid träning.

I klubbtävlingar krävs ingen licens. I de flesta distriktstävlingar behövs ingen licens för de som är yngre än 15 år.

Samtliga som löser licens måste först ha erlagt medlemsavgiften samt sedan använda BCK:s tävlingströja vid tävling som köps av klubben. Klubbens byxor måste vid tävlingar även användas av de som är äldre än 16 år.

Nytt för 2016 att den som ska lösa licens får lösa den själv via inloggning på Swecykling mina sidor länk. Behöver du inloggning maila medlemsansvarige på This is a mailto link.

Mer info finns här länk
Licens avgifter 2017 hittar ni här länk