Uppmaning 1 (=inbjudan till årsmöte) - Borlänge CK - Cykel - IdrottOnline Klubb
Hoppa till sidans innehåll

Uppmaning 1 (=inbjudan till årsmöte)

2018-01-30 08:12
Lördagen den 17 februari anordnar vi Borlänge Cykelklubbs årsmöte i Cykelcentrums lokaler inklusive klubbafton, fika och föreläsning. VÄLKOMNA
  • Uppdaterad: 2018-01-30 08:12

Klockan 14:00, när butiken normalt stänger, öppnar Cykelcentrum upp för Borlänge CK´s medlemmar med specialerbjudanden, möjligheter till Bike-fit, mer tid för diskussioner om material etc. Klockan 16:00 är det sedan dags för årets föreläsare, Anneli Östberg, att få plats bredvid projektorn och prata runt temat ”Att coacha mig själv”. Ett ämne som passar oavsett man är ung, gammal elitcyklist eller motionär. Hur kan jag få fram den bästa varianten av mig själv…?? Anneli har lång erfarenhet av idrott på alla nivåer. Hon har varit elitaktiv inom orientering, haft en lång och framgångsrik period som förbundskapten för Orienteringslandslaget och har de senaste 29 åren arbetat inom pedagogiska och coachande yrken. Vi ser fram emot en spännande timmes föreläsning!

 

Klockan 17:00 anordnar vi sedan föreningens årsmöte där vi bland annat ska välja en ny ordförande och kassör. Material inför årsmötet finns från denna vecka i cykelklubbens lokaler (Föredragningslista, Verksamhetsberättelse och Preliminär verksamhetsplan för 2018)

 

VÄLKOMNA!

Styrelsen i Borlänge Cykelklubb

Skribent: Roger Karlsson
Epost: This is a mailto link

Banner_MotDoping

Borlänge Kommun

 
Cykelcentrum i Borlänge

 
Dalarnas Försäkringsbolag

 

Assistancekåren

Midroc Electro

Eldabutiken Borlänge

viati_logga

 

 

 

Sajtus

SISU_Webb_IF_190X190_samverkan

Postadress:
Borlänge CK - Cykel
Ekorrstigen 3
78450 Borlänge

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info