Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Gästbok"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Gästbok


 Skriv ett nytt inlägg i gästboken
8 december 2008 08:44 av Stickan

Tjuvträning

Shitt va ni blev jobbiga nu...... :-) kan väll hända att jag hade lite brottom från Skräddarbacken ner till ICA för att handla lite mat innan stängning! Alltså "mycket högt tempo" = jordens dragningskraft/branta backar å med andra ord, ingen träning.

6 december 2008 14:48 av Bjarne Larsen

Lurifax

I torsdags när jag var ute på en av mina otaliga träningsrundor såg jag Stickan i mörkret träna i mycket högt tempo. Förnekar han det skall jag aldrig mer hjälpa honom på någon tävling.

1 december 2008 09:50 av Stickan

Fotomontage

Jag måste strängeligen dementera anklagelsen om "tjuvträning", sådana påståenden kan omgående sorteras i falsariemappen för vidarebefordran till återvinning! Bilderna måste vara fotomontage, vilket också syns på vissa bilderna där benmusklerna är helt oproportionerliga (för små!!!!!). Alltså vidmakthåller jag tidigare ståndpunkt att ingen träning skett sedan oktober! vilket år det skulle gälla minns jag ej ens.
//S

24 november 2008 20:27 av Christer

Klubbkompis

Nu har jag kommit på klubbkompisen som säger att han INTE har tränat sedan october 2007. Gå in och se på bildbevis på att han TRÄNAR. www.rosabandet24timmar.se

/C

2 november 2008 20:32 av Monica S

Tack för fin insats

Tack alla som har lagt ned arbete på att få till en bra och trevlig tävling. Det var en bra fungerande organisation som genomförde det med glatt humör och idogt arbetande. Det är ni som gör att klubben fungerar så bra i dessa sammanhang. Det är ett nöje att arbeta tillsammans med er.
Stort tack från Monica

13 oktober 2008 10:44 av Stickan

Norberg CX

Första deltävlingen i Northwave CX-Cup är nu avklarad och kolla vad bra Emma Ferner, Eva-Lena Lehikoinen å Tomas Löfgren åkte: Damer Prestige= Emma 7:a å Eva-Lena 12:a. Herrar Prestige= Tomas 5:a

8 oktober 2008 22:44 av Ny medlem?

Efterlysning

I slutet av september en kulen lördag, träffade jag en blond lockig kille som sa att han var kassör i BCK. Han undrade om jag ville bli medlem i klubben. jag tyckte det verkade bra och betalade honom 250 kr, strax innan han satt sig i taxin för att åka på lokal. Nu undrar jag om jag blivit lurad? Är det någon som känner till den ovan beskrivna killen. Det kan ha varit så att han kallade sig själv "häradsbeteckningen" eller något sådant. Jag tror heller inte att han hade en fettprocent över 16%

5 oktober 2008 20:11 av Patrik Mors

Först ut!

Verkar som jag får första inlägget i vår nya gästbok! Tack till funktionärerna på utmaningsloppet!! Bra jobbat, som vanligt!

Postadress:
Borlänge CK - Cykel
Ekorrstigen 3
78450 Borlänge

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info