Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Gästbok"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Gästbok


 Skriv ett nytt inlägg i gästboken
23 december 2012 14:51 av Stickan

God Jul!

Hej på er alla!

Här kommer en God Jul och Ett Gott Nytt År hälsning från Stickan och Silva

11 november 2012 17:51 av Siw Karlsson

Avslutningsfesten

TACK alla inblandade för en jättetrevlig fest, med god mat och mycket trevliga människor på samma ställe. Hoppas på ny fest nästa år!

3 november 2012 16:38 av Stickan

Distastur i ur och skur

Hej!
Då har man kört första vinterdistansen från klubben. Vi blev 5 hårdingar som var fast beslutna att trotsa väder och vind, en på racer, 3 på cross å undertecknad på "traktorn" från 90-talet med dubbdäck, skärmar och k.lappar säkert närmare 20 kg att släpa på och i det här sällskapet.....hm...här gällde det att inte visa min panik för dom andra.

Resan gick via Gustafs-Säter-St Skedvi-Torsång i stundtals solsken(kan ha varit billysen) och lätt regn(eller från Tomas F). Att gick dock bra

25 oktober 2012 15:37 av siw karlsson

Avslutningsbilder

Håller helt med Stickan, helt fantastiskt fina bilder Cecilia har tagit på avslutningen! Klubbens pressfotograf!

24 oktober 2012 19:33 av Stickan

Rekordmilen

Hej!

Rekordmilen är ett lopp som Dalarnas cykelförbund ansvarar för. Rekordmilen från 30 augusti finns redan utlagd på deras sida och dom andra två kommer nog snart, se nedan länk.

https://iof1.idrottonline.se/SvenskaCykelforbundet/OmForbundet/Landsdelskommitteer/Svealandskommitten/Distriktsforbund/DalarnasCykelforbund/Nyheter/Egna-nyheter/REKORDMILEN30eaug2012Resultat/

Mvh Stickan

24 oktober 2012 01:22 av Manne

Rekordmilen - resultatlista

Hej! resultaten från Rekordmilen har jag mailat/meddelat till alla iblandade som jag hade mailadress till, även till Carelle i Dalarnas CF.
Har själv väntat på att dom ska komma upp här på BCK:s hemsida men vet ej vem som ansvarar för det, annars finns resultaten på BCK:s facebook-sida.
Annars kan du skicka ett mail till mig så får du ett mailsvar från mig med alla resultat.
Mvh.Manne

22 oktober 2012 15:46 av Stickan

Bilder från MTB-avslutningen.

Hej!
Vilka kanonbilder på hemsidans frammsida och vilka underbara ungar(eller barn) ;-)
Kanske BCK´s nya hovfotograf Cecilia Dahlgren?
Fina bilder vilket som.

7 oktober 2012 20:07 av Bjarne och Eva-Lena

Houffalize 15-20 april 2013

Vi har bokat ett helt hotell/vandrarhem som ligger en liten bit utanför Houffalize i Belgien. Undrar om det finns intresse att följa med dit?
Det finns bra möjligheter till mtb- och landsvägscykling och även vandringsleder. För dom som vill tävla i mtb kan man vara med i Houffalize Bike Festival, med prolog fredag och maraton 80km både lördag och söndag. Pris för resan kommer att bli mellan 5500 och 6000kr/pp. Då ingår mat och resa. Mer info via mejl This is a mailto link

18 september 2012 23:04 av Manne

Tack för hjälpen :-)

Stort TACK till Per Lundmark som varit en riktig klippa och hjälpt till på Rekordmilen :-)
Även Peter Snell, Stickan, Janne Jakobsson och Gert Löfström ska ha en eloge för att dom ställt upp och varit till stor hjälp för att vi kunnat genomföra detta evenemang :-)

18 september 2012 07:05 av Sebastian

Nyinflyttad

Hej!

Jag är precis nyinflyttad i stan och är väldigt sugen på att gå med i klubben men jag skulle vilja vara med på nån träning först, är det ok om man hänger med MTB gänget ikväll utan att lösa medlemskap?

Mvh

Postadress:
Borlänge CK - Cykel
Ekorrstigen 3
78450 Borlänge

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info