Hoppa till sidans innehåll
Foto: C Dahlgren/ C Claar Prisutdelning 2012

Prisutdelning 2012

11 NOV 2012 08:17
Igår, lördag, var det "BCK dag" i Repbäckens bystuga. Prisutdelning och klädprovning på eftermiddagen och återsamling på kvällen för gemensam klubbfest.
  • Skapad: 11 NOV 2012 08:17

Prisutdelningen var tyvärr allt annat än välbesökt... Man kan undra var alla egentligen var med tanke på hur många som ändå varit med på klubbarrangemangen under säsongen. Hoppas på bättre uppslutning under kommande år och kanske främst för att visa uppskattning åt våra kommande stjärnor på deras kanske största prisutdelning under året.

Till klädprovningen bättrades deltagarantalet på en del och Silva hade de stundtals ganska hektiskt att serva "halvklädda" människor med Trimtexkläder i olika storlekar och varianter:-)! Tack för hjälpen Silva! Till alla som inte var där: Nästa tillfälle  till klädprovning är i klubblokalen den 24/11 kl. 09:00-12:00. OM ni inte heller kan vid denna tidpunkt så är det möjligt att kontakta Christer Claar för en "privat" visning då kläderna finns i klubblokalen.

När det gäller klubbfesten på kvällen var det 38 personer som lät sig njuta av Serbst goda mat från Flygrestaurangen på Dala Airport. Otroligt god mat till ett SANSLÖST BRA pris... Festen höll på ända in på småtimmarna vilket tyder på att det var ganska trevligt! Tack alla som var med, nu laddar vi för 2013 års 90-års jubileum vilket vi verkligen hoppas kommer att locka många medlemmar. Mer info kommer framöver...

Skribent: Roger Karlsson

Postadress:
Borlänge CK - Cykel
Ekorrstigen 3
78450 Borlänge

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info