Hoppa till sidans innehåll

SM-brons till Viktor Lundmark

07 AUG 2011 19:40
Viktor Lundmark fick revanch när linjeloppen avslutade Ungdoms-SM i Halmstad och kunde köra till sig ett SM-brons.
  • Skapad: 07 AUG 2011 19:40

I de avslutande linjeloppen startade först P10-12 och där gjorde återigen de båda Emil bra ifrån sig. Emil Lundmark var återigen nära en medalj men blev i den sista backen nerträngd i diket, vilket gjorde att han kom in som god 4.a, Emil Burman blev 16.e.

 

Viktor Lundmark USM 2011
I P13-14 gick Viktor Lundmark på sista varvet loss under de 4 milen tillsammans med Vincent Andersson. Det blev ett spännande varv med en jagande Markus Kvist och Gustav Andersson. Vincent lyckades komma loss och Markus kom ifatt Viktor och det blev en spännande spurt och vi får gratulera Viktor till välförtjänt SM-brons. Bakom dessa körde Joel Burman starkt och kunde spurta till sig en fin 7.e plats.

 

Andreas Blomqvist USM 2011

Sist startande var Andreas Blomqvist i P15-16 som skulle köra 8 mil. Andreas var bra med men på 3.e varvet hamnade han bakom en Faluåkare som tappade rullen i den långa backen. Detta gjorde att klungan framför drog iväg. Andreas gav sig inte utan på det sista varvet lyckades han kämpa sig ifatt klungan och kunde spurta till sig en 7.e plats.

Skribent: Mikael Blomqvist

Postadress:
Borlänge CK - Cykel
Ekorrstigen 3
78450 Borlänge

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info