Hoppa till sidans innehåll

Idrottsledarutbildningen Plattformen 21/4 - 22/4

03 FEB 2012 07:58
Är du intresserad av att bli en idrottsledare? Är du redan en idrottsledare, men vill ha en ny grundläggande kunskap, inspiration och erfarenhetsutbyten?
  • Uppdaterad: 07 JUN 2016 20:32

Oavsett vilken nivå du själv är på, var du än bor, vilken idrott du har i grunden och hur gammal du är, så kommer du att utvecklas i ledarutbildningen Plattformen.

SISU Idrottsutbildarna erbjuder på uppdrag av specialidrottsförbunden en central ledarutbildning för de som leder/vill leda barn och ungdomar i åldrarna 7-15 år. Du kommer att få grundläggande kunskaper som ger förutsättningar att utvecklas till en trygg, positiv och självständig idrottsledare. Här erbjuds möjlighet att knyta nya kontakter med andra ledare inom olika idrotter.
Ta chansen att växa som idrottsledare!

Målgrupp
Kursen vänder sig till dig som vill utveckla ditt ledarskap med målet att själv leda barn och ungdomar inom en idrottsförening.

Kursinnehåll
- Barn och ungdomars utveckling
- Barnet/ungdomen i centrum
- Ledarskapet
- Pedagogiken i praktiken

Datum: 2012-04-21 - 2012-04-22 Plats: Scandic Lugnet Falun

Då vi i Borlänge cykelklubb söker fler ungdomsledare eller vuxna ledare för barn & ungdomar är detta ett bra tillfälle att få de grundläggande kunskaperna som ny idrottsledare.

Finns intresse att medverka kontakta Stickan Eriksson, This is a mailto link eller Magnus Burman This is a mailto link .

Skribent: Stig Eriksson

Postadress:
Borlänge CK - Cykel
Ekorrstigen 3
78450 Borlänge

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info