Hoppa till sidans innehåll

Hej alla cykelföräldrar!

Föräldrauppmaning.

30 AUG 2016 07:11
Hoppas att era barn har tyckt om cykelsäsongen hittills. Vi börjar närma oss säsongsavslutningen som är den 26:e september i Plättbacken men före det har vi KM nu på onsdag.
  • Skapad: 30 AUG 2016 07:11

Vi hoppas på många glada cyklister vill vara med, ju fler desto roligare. Både vuxna och barn kan vara med. Det är samling 17.15 och första start är 17.45. Bilparkering är vid klubben, därifrån är det sedan pilat till starten vid gamla betongstationen i Övre Tjärna.

Ni som föräldrar behöver inte sälja plastpåsar, underkläder, rabatthäften eller dylikt däremot behövs det lite av er tid vid några tillfällen. Ett tillfälle är ju vår tävling Borlänge Tour som går av stapeln på våren. Ett till tillfälle är våra klubbtävlingar. Ett annat tillfälle är nu till helgen då en av våra huvudsponsorer, Cykelcentrum, behöver hjälp med inventering. Det behövs folk både till lördagen och söndagen, och kan ni bara en timme så är det bättre än inget. Den ni tar kontakt och anmäler er till är Roger Karlsson (070-5356126, This is a mailto link). Tiderna är från 12.00 på lördagen och från 08.00 på söndagen. Ni vet väl om att som medlem i cykelklubben har ni 15% rabatt på tillbehör hos cykelcentrum. Inventeringen är ett perfekt tillfälle att se utbudet som finns där. Vi förutsätter att så många som möjligt ställer upp och att ingen tänker det gör säkert någon annan... Det är ni som är någon annan.

Sen vill vår styrelse påminna alla som inte har betalat medlemsavgiften att göra det snarast.

 
   

 

 

Hälsningar

Cykelledarna i Borlänge cykelklubb 

Skribent: Stig Eriksson
E-post: This is a mailto link

Postadress:
Borlänge CK - Cykel
Ekorrstigen 3
78450 Borlänge

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info