Hoppa till sidans innehåll

Information om nya klubbkläder

23 OKT 2012 11:25
Det har blivit dags att förnya klubbkläderna då nuvarande sponsorkontrakt(3:åriga) löper ut i år.
  • Skapad: 23 OKT 2012 11:25

Vi riggar för en ny treårsperiod och hälsar gamla såväl som nya sponsorer välkomna! Klädleverantör blir norska Trimtex som efter ett ingående förarbete visat sig erbjuda ett smidigt beställningsförfarande i kombination med hög kvalitet och bra priser. Den här informationen finns också att ta del av på klubbens hemsida.

Titta och prova

Du som är intresserad kan redan nu gå in och titta på Trimtex hemsida (www.trimtex.se). Observera att hela Trimtex utbud inte kommer att erbjudas, BCK gör ett urval. De aktuella plaggen, modeller osv  kommer att visas i samband med säsongsavslutningen/klubbfesten den 10 november samt lördagen den 24 november kl 10 i klubblokalen.

Beställa

Du beställer de plagg du vill ha via en webbshop som hålls öppen enbart för klubbens medlemmar via www.trimtex.se. Du behöver en webbadress och ett lösenord för inloggning i webbshopen, dessa uppgifter skickas via mejl i samband med att webbshoppen öppnas.  Observera att dessa uppgifter enbart gäller BCK-medlemmar. Vi siktar mot att hålla webbshoppen öppen under en treveckorsperiod i slutet av november/början av december. För de som vill vara säkra på att få sina kläder innan vårsäsongen inleds gäller det att beställa under den perioden. Mer information om tider kommer på hemsidan i november.  Shoppen öppnar igen en gång under våren (mars) och en gång inför hösten (augusti). Klubben räknar också med att ha ett begränsat lager med huvudsakligen tröjor och byxor (i klubblokalen som tidigare). Proceduren med tre beställningstillfällen kommer att upprepas årligen under de kommande tre åren.

Saknar du möjlighet att beställa via internet kan du kontakta Åsa Anderzén (070-560 69 01) eller Roger Karlsson (070-535 61 26) så hjälper vi dig.

Betalning och leverans

Du betalar din beställning direkt i webbshopen med kort. Kläderna skickas samlat  till klubben och vi arrangerar ”utlämning” under några kvällar i samband med leverans. Tider för utlämning kommuniceras via hemsidan.

Skribent: Stig Eriksson

Postadress:
Borlänge CK - Cykel
Ekorrstigen 3
78450 Borlänge

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info