Hoppa till sidans innehåll

Medlemshjälp till Borlänge Tour och Lugnet XCO

11 MAJ 2018 13:16
Ta chansen att vara med i skapandet av två fantastiskta arrangemang och som stora delar av vår förenings verksamhet ekonomiskt byggs på!
  • Skapad: 11 MAJ 2018 13:16

Borlänge Tour är ett välrenommerat och väl etablerat event inom Svensk mountainbike och körs i år för 19:e året i följd under helgen 1-3 juni. I år körs tävlingen dessutom som Sveriges första internationella etapplopp på mountainbike någonsin och ingår så klart i SWE Cup 2018!

Lugnet XCO är ett nyskapat event på Lugnet i Falun och omfattar ett internationellt cross-country på en helt nyskapad arena inne på Lugnet i Falun. Datumet för denna endagarstävling är 14 juli. Tävlingen samarrangeras med Falu CK och ambitionsnivån framåt är högre satt än årets nivå som omfattar ”UCI Category 2” och SWE Cup…!

Till båda dessa events behöver vi hjälp av ER föreningsmedlemmar! Hittills har vi alltid kunnat lösa arrangörsskapet på ”frivilligt ideellt stöd” från medlemmar och jag hoppas/tror att vi kommer att kunna det även i år och kommande år. Vi är många medlemmar som vill skapa förutsättningar för våra barn, vår förening och för utvecklingen av vår härliga idrott.

Det vi behöver stöd med är allt från flaggvakter, serveringspersonal, bygge/rivning av stadion, sjukvård, kansli/sekretariat. Vad vill Du hjälpa till med och inom vilket område till vilket arrangemang? Ring eller maila Roger Karlsson (This is a mailto link,  070-535 61 26) eller skriv upp Er på schemat som finns uppsatt vid varje Ungdomsträning på måndagar vid klubblokalen.

Välkomna till organisationen för två MYCKET uppskattade arrangemang!!

 

Roger Karlsson

Tävlingsledare Borlänge Tour och Lugnet XCO

Skribent: Roger Karlsson
E-post: This is a mailto link

Postadress:
Borlänge CK - Cykel
Ekorrstigen 3
78450 Borlänge

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info