Hoppa till sidans innehåll

Rapport från Cykelcentrum Runn Race

17 FEB 2008 01:35
Dagens motionslopp, Cykelcentrum Runn Race blev en succé, trots att vädret spelade arrangören ett spratt in i det sista. 30 glada själar kom med dubbdäck, inplastade skoöverdrag, silvertejpade skor och isdubbar i högsta hugg. Banan målades om i sista sekunden, trots detta gav sig ett samlat startfält iväg ut på de många varven.
  • Skapad: 17 FEB 2008 01:35

Klungan höll ihop i cirka 100 meter. Därefter bildades små grupper och man började varva varandra och satte målfunktionärerna på prov. '

Trion som hade mest bråttom in i bastun efter att ha avverkat åtta varv var Patrik Moris BCK, Jan Jacobsson BCK och Gunnar Bäckgren Norbergs CK. Av de som körde fyra varv och var mest sugen på lite grillad korv var Christoffer Kvist BCK, Mattias Fröberg BCK samt Joakim Rissveds Falu CK. Loppet saknade inte tjejers deltagande, mest sugen på varmt och torrt ombyte var Emma Ferner, Felicia Ferner och Sandra Kvist alla BCK.
Många deltagare tog sig tid att stanna till vid den varma saften och bullen som serverades, även vid målgång var detta ett uppskattat inslag. Därefter styrdes kosan till det överdådiga prisbordet, för man ville ju veta om Fru Fortuna bidragit med en spritt ny Crescent MTB som första pris. Nu visade det sig att Svante Thörnkvist Friluftsfrämjandet drog vinstlotten och fick en extra cykel med sig hem. De andra deltagarna som vann på sitt startnummer gick hem med bland annat dubbdäck, hjälmar, cykeldatorer  mm.

Dagen gav många nya erfarenheter och det tar vi med oss till nästa års Cykelcentrum Runn Race, då förhoppningsvis Kung Bore är med i planeringen redan från början.

Cykelcentrum med Per-Åke i spetsen tackar alla funktionärer, deltagare och publik för att ni gjorde detta till en minnesvärd dag. Mest tacksamma är sjukvårdarna vars största arbetsuppgift denna dag blev att grilla korv, inte en enda vurpa inrapporterades!

 
Resultat

Skribent: Mikael Blomqvist

Postadress:
Borlänge CK - Cykel
Ekorrstigen 3
78450 Borlänge

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info