Hoppa till sidans innehåll

Succé igen!

26 MAJ 2013 21:00
Den fjortonde upplagan av vårt flaggskepp Borlänge Tour lovordades under hela helgen från såväl åkare som publik och kommissarier! STORT TACK till alla er som hjälper till att skapa detta underbara arrangemang!
  • Skapad: 26 MAJ 2013 21:00

"Nymodigheterna" med en elimineringstävling på fredagen och ett kortare och snabbare criteruim på söndagen togs emot väl av åkarna. Visst finns det fortfarande en del att fila på men det är ju själva drivkraften i detta gemensamma arbete. Ständiga små förbättringar för att ta oss närmare det optimala arrangemanget!

Några tycker jag dock förtjänar att hyllas lite extra efter en helg som denna (förutom "den" som fixade det härliga sommarvädret):

Radarparet Moris/Arvidsson som har total stenkoll på banorna under hela helgen. Aldrig några tveksamheter och behöver något justeras är det allt som oftast nästan fixat innan man hunnit be om det:-)!

Våra nya stadionansvariga, Stickan/Olsson, som tog bl.a. prisceremonierna till nya höjder i år. Stickan som dessutom är med som stöd varhellst det behövs.

Målpersonalen! Deras härliga lugn inne i målkuren oavsett vad som händer. Så skapar man trygghet i resultathantering!

Serveringen med dess personal som fick oerhört mycket "credit" för god och väl lagad mat till bra priser. Fantastisk inkomstkälla för föreningen dessutom! Manne kommer förmodligen att lukta grillad hamburgare ända till sista Rekordmilen i år!

Kansliet där Lars Görs gör ett kanonarbete, långa stunder helt på egen hand.

Sjukvårdarna som hade en ganska lugn helg men när de väl behövdes var oerhört alerta!

Vår nya klippa i arrangörsstaben, Stefan Pettersson (bitr. Tävlingsledare)! TACK Stefan för allt nedlagt arbete både inför och under tävlingen!

Sist men inte minst alla ni som ställer upp och hjälper till före, under och efter arrangemanget! Ni är oerhört behövda.

Jag är otroligt stolt över att vara medlem i en förening med denna skaparkraft och jag hoppas ni alla inser vad vi kommer att klara av i framtiden! Idéer saknas inte;-)!

TACK ännu en gång för en minnesrik helg!


//Roger Karlsson, Tävlingsledare

Skribent: Roger Karlsson

Postadress:
Borlänge CK - Cykel
Ekorrstigen 3
78450 Borlänge

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info