Hoppa till sidans innehåll

Tack och välkomna åter 2014

27 MAJ 2013 21:14
Ett stort tack vill vi från Borlänge CK rikta till alla helgens deltagare och våra samarbetspartners runt föreningen och Borlänge Tour!
  • Skapad: 27 MAJ 2013 21:14

Det är alla ni deltagare som gör tävlingarna intressanta. Vi i organisationen kan bara "rama in" den så gott vi kan...;-)! Stort tack till er för bra och tajta race, precis som vi vill ha Borlänge Tour. Nästa år hoppas vi på att ännu fler upptäcker tävlingen, både bland våra svenska cyklister men också att vi kan få hit lite fler av våra nordiska grannländers cyklister. Hjälp oss gärna att utöka deltagarantalet för att få ännu roligare racing och gemenskap 2014!


Våra samarbetspartners kan vi inte tacka nog mycket! Utan er alla vore det inte möjligt att få runt detta arrangemang och vi hoppas naturligtvis att ni är nöjda med exponering och utvecklingen av Borlänge Tour. 56 resp. 60 nybörjare på startlinjen under lördagens och söndagens race tycker i alla fall jag visar att ni stöttar ett bra arrangemang! Stort tack och vi hoppas på fortsatt bra samarbete 2014.

 

//Roger Karlsson, Tävlingsledare

Skribent: Roger Karlsson

Postadress:
Borlänge CK - Cykel
Ekorrstigen 3
78450 Borlänge

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info