Hoppa till sidans innehåll

Till alla våra medlemmar

04 FEB 2017 20:41
Cykelsäsongen 2017 står för dörren och många av våra aktiva medlemmar förbereder sig för fullt. För att ha en väl fungerande förening behövs ideella krafter...
  • Skapad: 04 FEB 2017 20:41

Borlänge cykelklubb är en förening som bygger sina värderingar på allas lika värde och arbetar kontinuerligt för en stark gemenskap. Föreningen har aldrig varit en utpräglad elitklubb utan bygger medlemskapet på samma grunder oavsett man är ungdomcyklist, motionär, elitåkare eller en intresserad föreningsmedlem.

För att få verksamheten att fungera behövs i grunden en väl fungerande styrelse samt engagerade medlemmar i en rad olika frågor. Borlänge CK är en förening som ställer väldigt låga krav på arbetsinsatser från medlemmar för att verksamheten ska fungera. En av de absolut viktigaste insatserna under året är arbetet med vårt event Borlänge Tour samt Mellsta MTB Marathon. Detta arrangemang skapar möjligheten att stötta aktiva medlemmar med exempelvis startavgifter och resebidrag. Vi kan arrangera en klubbfest varje år för att fira av säsongen och där även dela ut fina priser till våra härliga ungdomar samt ev stipendier för särskilda prestationer under året. Det ger också möjligheter att skapa träningsmöjligheter i klubblokalen (inköp av testcyklar) och vi kan hyra lokaler för exempelvis cirkelträning och innebandyträning.

För att inte ett fåtal medlemmar ska bli överbelastade med arbete behöver vi Din hjälp. Det kan handla om att stötta vid träningar, hjälpa till vid arrrangemang eller annat. Vi behöver dock också medlemmar som är villiga att ta en ansvarspost i någon form (styrelse, ansvarsområde eller tävlingsorganisation). Just nu söker vi nya styrelseledamöter (bl.a. ordförande) och en målansvarig till tävlingsorganisationen för Borlänge Tour. Är DU villig att ta någon av posterna? Har du frågor runt styrelsearbetet så kontakta Silva Sjödin (nuvarande ordförande, 070-648 14 25) eller Jocke Persson (valberedningen, 070-624 36 61). Är du nyfiken på vad uppdraget inom tävlingsorganisationen innebär så kontakta Roger Karlsson (tävlingsledare, 070-535 61 26).

För att kunna fortsätta vara en förening som INTE ställer krav på försäljning av häften, lotter, korvar eller andra typer av uppdrag så behöver vi alla hjälpas åt med verksamheten. Vi behöver fortsatt ha ett väl fungerande styrelsearbete och en stark tävlingsorganisation. Lägger vi gemensamt energi här så kommer det att räcka långt i att bibehålla den grund som krävs för en välmående förening.

 

//Roger Karlsson

"Alla kan göra något men någon kan inte göra allt"

Skribent: Roger Karlsson
E-post: This is a mailto link

Postadress:
Borlänge CK - Cykel
Ekorrstigen 3
78450 Borlänge

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info