Hoppa till sidans innehåll

Tomas Frimodigs segrare i Utmaningsloppet!

27 SEP 2014 21:19
Skam den som ger sig. I sitt 20:e,,,! Utmaningslopp slog Tomas till och vann! Efter en tight uppgörelse med Hasse fick han kliva högst upp på prispallen. Snacka om välförtjänt segrare. Grattis Tomas!
  • Skapad: 27 SEP 2014 21:19

09:45 samlades ett helt gäng framtidshopp vid Alsbäcks skola för att göra upp i det prestigefyllda Utmaningsloppet. Efter en lugn, sansad och något lågmäld,,, diskussion om handikappsystemet, så enades vi om att Hasse och Tomas skulle släppas iväg något före en betydligt större klunga med hungriga BCK:are. 

 

Samarbetet i duon var ypperligt, vilket gjorde att den desperata och vilt jagande klungan var chanslös att komma ikapp. Duon kunde i godan ro göra upp om segern. Där Tomas, med hjälp av sin styrka, rutin och sitt taktiska sinne, förpassade Hasse till en hedersvärd 2:a plats.

 

Stora delar av gänget slöt sedan upp på utvärderingsmötet på Gustavs Cafe. Vad vi kom fram till..? Ja,,, det vet i sjutton.. 

 

Bra jobbat och tack till alla som dök upp! Inte minst Krippe och Sören som var tålmodiga supporters i det blåsiga men fina vädret!

 

Nu siktar vi mot TCT avsutningen nästa lördag, vi hoppas på stor uppslutning!

Skribent: Patrik Moris

Postadress:
Borlänge CK - Cykel
Ekorrstigen 3
78450 Borlänge

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info