Hoppa till sidans innehåll

Dags för Borlänge Tour - medlemmar och deltagare se hit!

06 MAJ 2022 15:59
Nu är det dags för Borlänge Tour som är en av våra viktigaste och roligaste event för 2022.Som medlem i Borlänge CK kan du vara med som både deltagare och funktionär eller bara funktionär om du vill uppleva racingen från första parkett.
  • Uppdaterad: 06 MAJ 2022 15:59

Funktionär

Våra intäkter kommer från Borlänge Tour och eftersom vi inte arbetar med försäljning av kakor, käder och lotter så behöver vi dig som funktionär på tävlingen.

Det finns funktionärstjänster för alla medlemmar. Du behövs till exempel inom områdena Bana, Säkerhet, Servering, Sekretariat, Stadion, Prisutdelning, Mål & Resultat, Start, Logistik och Ekonomi.

Så oavsett om du är grym på att vifta med en flagga, servera gott kaffe, gillar att höras, fena på IT, högaktar ordning & reda, gillar att bygga eller något annat så har du en given plats i gemenskapen.

Mera information kommer på träningarna och du kan ta kontakt med en ledare eller tävliningsledare Lars Hellman This is a mailto link redan nu för att säkra din drömfunktion på tävlingen.

 Deltagare

Är du racesugen ska du så klart vara med i Borlänge Tour! Borlänge CK sponsrar anmälningsavgiften för alla våra medlemmar och du får rabattkod av ledarna på träningen.

Anmälan och tävlingsinformation hittar du på SportsTiming – Borlänge Tour.

Skribent: Robert Wejdenstål
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Borlänge CK - Cykel
Ekorrstigen 3
78450 Borlänge

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info