Hoppa till sidans innehåll

Kallelse/inbjudan till årsmöte och inspirationsföreläsning

29 JAN 2020 22:01
Välkomna till en trevlig eftermiddag och tillställning på Cykelcentrum den 15 februari där vi ska hinna med inspirerande föreläsningar, diskussioner, fika och vårt gemensamma årsmöte!
  • Uppdaterad: 29 JAN 2020 22:01

Till klockan 13:00 har vi bjudit in en ”gammal” BCK cyklist för en timmes mingel och allmänt cykelsnack under Cykelcentrums sista öppna timme, Emil Lindgren. Emil är sedan kvar för att hålla en inspirationsföreläsning för våra medlemmar och samtidigt kunna ha en dialog om aktuella frågeställningar bland åhörarna.

För er som inte känner igen Emil så är det en av Sveriges absolut mest meriterade cyklister och som dessutom representerade Borlänge CK i unga år. Emil tillhör den yttersta svenska eliten inom  cross-country och långlopp och vann bland annat Cykelvasan 2019. Han har många års erfarenhet av cykling på yrkesnivå men OCKSÅ mängder med erfarenheter och tankar runt barn och ungdomsträning inom cykel. Vi ges en möjlighet att dels få höra på både anekdoter och erfarenheter från hans långa karriär och vi har samtidigt möjligheter att ställa frågor och styra diskussionerna under drygt en timme med Emil.

Efter det plockar vi fram årsmöteshandlingar och fortsätter dialogen om vår förenings utveckling det kommande året. Vi ska bland annat välja styrelserepresentanter, titta igenom vår verksamhetsberättelse och fastställa 2020 års verksamhetsplan och budget.

13:00-14:00     Mingel på Cykelcentrum med Emil Lindgren

14:20                Fika

14:30-15:50     Föreläsning och diskussionsstund med Emil Lindgren

16:00-17:00     Borlänge Cykelklubbs årsmöte 2020

Möteshandlingar kommer att finnas på årsmötet, önskas handlingarna före mötet maila till vår kassör This is a mailto link

 

VARMT VÄLKOMNA

önskar

Borlänge CK´s styrelse

Skribent: Roger Karlsson
Epost: This is a mailto link

Postadress:
Borlänge CK - Cykel
Ekorrstigen 3
78450 Borlänge

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info