Hoppa till sidans innehåll

Klädleverans av beställning 1.

28 APR 2022 10:43
Det rådande världsläget med pandemier, materialbrister och krig har gjort att årets första shop blivit något sen, men är nu i dagarna på väg ut till er som beställt.
  • Skapad: 28 APR 2022 10:43

Gällande webshop nummer två ser de ut som den skickas i slutet på maj.

Vi på Bioracer Sverige skickar detta mejl för att informera Dig/Er kring nuvarande situationen gällande våra leveranstider.

 

Senaste åren har vi precis som alla andra blivit drabbade av Covid-19 pandemin. För vår del har det framförallt handlat om att hålla produktionen igång trots medarbetare som blivit sjuka eller nedstängningar/lockdowns mm. Detta har lett till att våra fabrikerna inte kunnat gå för full maskin. Det har varit en utmaning och vi har tillsammans med er kunder tagit oss igenom detta.

 

2022 står vi nu inför nya utmaningar med kriget i Ukraina, prisökningar, komponent- och materialbrist. Allt detta leder dessvärre till längre produktionstider. Vanligtvis under högsäsong (januari till juni) ligger vi på en produktionstid på ca 4-6 veckor + frakt. Vi har nu under våren sett produktionstiden öka från 5 veckor till 8 veckor och nu senast förra veckan fick vi besked om att produktionstiderna försenas ytterligare. Vi är alltid ärliga med våra kunder och vill att ni ska få ta del av så mycket information som möjligt. Ordar som läggs i produktion nu under slutet april början maj kommer ha en produktionstid på 10 veckor.

 

Vi beklagar detta och hoppas ni kan ha förståelse för omständigheter under denna våren. Vi gör vårat yttersta för att få fram cykelkläder till våra kunder så snabbt det bara är möjligt.

 

Vill även passa på att tacka er för ert tålamod och hoppas att vi ses snart ute på vägarna, i skogen eller på någon tävling runtom i Sverige.

 

Tveka inte att höra av er om ni har någon fundering

 

Hälsningar Bioracer Sverige - Mattias, Jonas och Anders

Skribent: Stig Eriksson
E-post: This is a mailto link

Postadress:
Borlänge CK - Cykel
Ekorrstigen 3
78450 Borlänge

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info