Hemsidor i Idrottonline stängs ner 2022-12-31. Läs mer
Hoppa till sidans innehåll

Serveringsansvarig sökes till Borlänge Tour

24 APR 2022 22:09
Vill DU vara med och skapa förutsättningar för bland annat den fortsatta utvecklingen av föreningens barn- och ungdomsidrott? Då finns nu chansen att hoppa in i en roll som Serveringsansvarig vid vårt evenemang Borlänge Tour!
  • Skapad: 24 APR 2022 22:09

Borlänge Cykelklubb bygger sin ekonomi på i huvudsak tre områden. Medlemsavgifter, intäkter från samarbetspartners och intäkter från genomförda arrangemang. Vi försöker i möjligaste mån att skapa en hållbar ekonomi i föreningen genom att skapa tillbaka till vår idrott och INTE tvinga medlemmar till försäljning av lotter, kläder, kryddor eller annat. Vi arbetar för att skapa omtyckta, populära och välbesökta evenemang där våra egna cyklister får chansen att tävla på hemmaplan och där vi arbetar för att skapa ekonomiska resultat som ger möjligheter till fortsatt utveckling av vår verksamhet.

I organisationen för Borlänge Tour finns nu en vakans som Serveringsansvarig. Det innebär att man är en del av arrangörsorganisationen och ansvarar för område Servering där både försäljning till åkare/föräldrar/ledare/åskådare och tillverkning av funktionärsmat ingår. Bemanningen till helgen för arrangemanget är till stor del klar men vi behöver en ny kollega som koordinerar och planerar detta område i organisationen!

Välkommen in i ett fantastiskt härligt gäng som arrangerar ett av Sveriges mest uppskattade cykelarrangemang under mottot "Lite mer och lite bättre"!

Kontakta någon av nedanstående personer för mer information och svar på frågor från alla er som vill vara en del i detta arbete!

Lars Hellman (Tävlingsledare), lars.hellman(at)bsl.se, 070-300 11 92

Roger Karlsson (Bitr. Tävlingsledare), roger.a.karlsson(at)ssab.com, 070-535 61 26

Välkomna ännu en gång till gemenskapen i ett glatt gäng med målet att bland annat säkra utvecklingen av vår härliga ungdomsverksamhet!

//Roger och Lars

Skribent: Roger Karlsson
E-post: This is a mailto link

Postadress:
Borlänge CK - Cykel
Ekorrstigen 3
78450 Borlänge

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info