Hoppa till sidans innehåll

Städdag i klubblokalen

02 OKT 2022 21:30
Det är dags att höststäda vår gemensamma klubblokal. Söndagen den 9 oktober planerar vi städning av huset samt tillfixning av träningsrummet.
  • Skapad: 02 OKT 2022 21:30

Vi planerar att få ihop tre grupper denna dag för att göra arbetet så effektivt som möjligt. Samling och start kl 0900 så kör vi till någon gång till eftermiddagen. Mat och fika löser föreningen för de som är på plats och arbetar. Anmäl gärna i förväg till Roger Karlsson (sms till 070-5356126) vilken grupp ni kan tänka er att ingå i så förenklar det planeringen. 

  1. Städning av klubblokalen: här vankas städning av gemensamma utrymmen samt  påfyllning av förnödenheter.
  2. Städning av vind: här ska saker sorteras, slängas och flyttas till märkta platser för att enkelt kunna överblicka vad som finns och vad som ev saknas. Ordning och reda helt enkelt samt allmän grovstädning.
  3. Iordningsställande av träningsrum: en del mindre snickeriarbeten (täcklister), spackling av mindre hål i väggar, målartvätt samt senare målning av väggar (ev även tak). Vi ska preparera för att göra träningsrummet ännu mer attraktivt. Efter målning ska saker monteras på väggar etc men det kommer vi att få göra en dag längre fram i tiden när färgen torkat:-).

Så: skicka ett sms med namn, kontaktuppgifter samt vilken av ovanstående grupp du vill hjälpa till i.

Välkomna!

//Roger Karlsson

Skribent: Roger Karlsson
E-post: This is a mailto link

Postadress:
Borlänge CK - Cykel
Ekorrstigen 3
78450 Borlänge

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info