Hoppa till sidans innehåll

Start av Borlänge CK MTB-Motion

27 APR 2022 20:38
Säsongspremiär!Tisdag den 26 april är det äntligen dags för säsongens första turer med BCK-motion.
  • Skapad: 27 APR 2022 20:38

Vi samlas som vanligt vid vår klubbstuga på Ekorrstigen kl 17:30 för lite kortare information innan vi delar in oss i fem olika grupper, inklusive våra populära Kullor och ger oss ut på nya äventyr.
Först och främst ska vi bli vän med vår cykel igen efter en lång vinter, där flera kanske inte ens har hunnit med att cykla så mycket på stig den här våren.
Så vi har planerat lite enklare turer för att vi alla ska komma igång på ett smidigt sätt.
Ni kommer att känna igen er gällande ledarsidan, men där vi kan behöva utöka den under säsongen så att vi blir fler som delar på ansvaret😀
Vi har trots pågående pandemi lyckats hålla igång vår verksamhet ändå, på ett föredömligt sätt, de två senaste säsongerna. Och trots att restriktionerna är borta, så fortsätter vi att tänka oss för när det gäller avstånd, inte dela på vattenflaskor och framförallt stanna hemma om man känner sig krasslig.
Som vanligt gäller det att ha en fungerande cykel, hjälm är obligatoriskt och som övrig utrustning som är bra att ha med sig kan vi räkna in Vattenflaska, handskar efter temperatur, sportglasögon, en extra slang och en pump eller CO2-patron.
Välkomna
Skribent: Stig Eriksson
E-post: This is a mailto link

Postadress:
Borlänge CK - Cykel
Ekorrstigen 3
78450 Borlänge

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info