Hoppa till sidans innehåll

Uppstart barn- och ungdomsträningar 25 april

30 MAR 2022 07:57
Den 25 april siktar vi på att kunna starta upp våra populära barn- och ungdomsträningar igen.
  • Skapad: 30 MAR 2022 07:57

OBS: Vi ber er alla att läsa HELA denna nyhet då den innehåller viktig information!

Varje måndag under perioden 25 april till 26 september siktar vi på att kunna erbjuda cykelträning för barn- och ungdomar mellan 5 och 18 år. Några av de mer erfarna/äldre cyklisternas träningsgrupper kommer även att träna på torsdagar. Mer info om det i respektive träningsgrupp.

Samlingsplats för måndagsträningarna är Borlänge Cykelklubbs klubblokal på Ekorrstigen 1 i Övre Tjärna och träningstiden är mellan 17:30 och 19:00. Samling sker 5-10 minuter före träningsstart och det för att ledare ska hinna pricka av alla närvarande och hinna informera om dagens träning.

Barn och ungdomar som vill komma som nya och prova på att hänga med något av våra härliga gäng är välkomna att testa kostnadsfritt i upp till tre tillfällen. Efter det vill vi att cyklisterna blir medlemmar i vår förening. Kontakta då ledaren i gruppen eller medlemsansvarige. När det gäller närvaron vid "premiärtillfället" så vill vi också  att barnen (gärna med en förälder) kommer till träningen redan 17:15 för att vi ska hinna hälsa välkommen och också placera barnet/ungdomen i "rätt" träningsgrupp.

Indelningen av barnen och ungdomarna i olika träningsgrupper bygger i huvudsak på deras förmågor och delvis på deras ålder. Allt för att vi ska kunna erbjuda så roliga träningar som möjligt för alla.

Några "bra-att-veta" regler:

  • Vi rekommenderar träningarna för barn från att de börjat använda en cykel med 20" hjul
  • Barnen ska vara utrustade med: hjälm, vattenflaska, fungerande cykel, telefonnummer till förälder på flaska eller hjälm och gärna handskar som skyddar bra vid eventuella omkullkörningar.

Välkomna till ännu en FANTASTISK sommar med massor av skratt, kamratskap, vurpor och utveckling!

//Ledarna

Skribent: Stig Eriksson
E-post: This is a mailto link

Postadress:
Borlänge CK - Cykel
Ekorrstigen 3
78450 Borlänge

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info