Hoppa till sidans innehåll

Utmaningsloppet lördagen den 8 oktober

25 SEP 2022 16:33
Nu är det dags för årets roligaste race där ALLA kan vara med! "Snillrika" handikappsystem gör att ALLA kan VINNA denna dag:-)!
  • Uppdaterad: 25 SEP 2022 16:33

Utmaningsloppet utgör även i år avslutningen på alla våra klubbarrangemang. För er som aldrig deltagit tidigare är det en rolig tävling över 15 km. Start och mål i Alsbäck (parkering vid gamla skolan) och banan sträcker sig till Ornäs-Torsång och tillbaka till Alsbäck.

Innan start enas vi om olika tidshandikapp för att FÖRSÖKA få in ALLA på upploppet samtidigt denna dag. Bara dessa diskussioner brukar vara minnesvärda... "Långsammaste" cyklist startar först och de snabbaste sist och banan (asfalt) passar både racer/MTB/standardcykel så ingen ska kunna hävda att man inte hade material att åka på.

Samling kl 11:00 och vi siktar på första start ca 11:20 (beroende på hur lång diskussionerna om handikapp tar...:-))! Efter avslutat race åker de som vill traditionsenligt till Torsångs Café och fikar tillsammans innan vi rullar tillbaka hemåt.

Pris? Ära och berömmelse, ingraverat namn i vandringspokalen samt, så klart, en egen pokal som visar att man vinnit BCK:s kanske mest prestigefyllda klubbtävling!

Välkomna!!

Skribent: Roger Karlsson
E-post: This is a mailto link

Postadress:
Borlänge CK - Cykel
Ekorrstigen 3
78450 Borlänge

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info