SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Borlänge Cykelklubb
Fotboll

Styrelsen budgeterar inför varje år en pott, som efter säsongen fördelas till de som är berättigade till detta bidrag. Nedan beskrivs bland annat de maximala belopp som kan komma att utbetalas till varje individ efter årets säsong, detta för att kunna göra en rättvis fördelning. Till grund för alla ersättningar ligger att man deltager i klubbens aktiviteter för att få in pengar till verksamheten. Den aktive eller anhörig skall vara behjälplig vid klubbens arrangemang (Borlänge Tour, Dalaserietävling, klubbtävlingar, ungdomsträningar eller liknande). Det åligger den sökande att se till att detta uppfylls. Bedömningen görs av styrelsen, varför det är viktigt att aktiviteter registreras i ansökan.

 

Logibidrag
9 år/tävlingsklass och uppåt. max 160kr/dygn. Inga kvitton behövs.
För veterancyklister, HD30 och äldre betalas ersättning endast vid mästerskap och cuptävlingar (SWE-cup mtb, lvg, cx).
För Nybörjare, Sport & Motionsåkare betalas inga logibidrag.

 

Resebidrag
9 år/tävlingsklass och uppåt max 5kr/mil. För att räkna ut antalet mil, använd denna http://kartor.eniro.se/query?what=route
Max 60 mil t.o.r för enskild tävling. Utom vid SM, då ersättning betalas för hela avståndet.
För veterancyklister, HD30 och äldre betalas ersättning endast vid mästerskap och cuptävlingar (SWE-cup mtb, lvg, cx).
För Nybörjare, Sport & Motionsåkare betalas inga reseersättningar.

 

Resebidrag vid utbildning

Om av styrelsen beviljat kursdeltagande kräver resa ersätter klubben den fr.o.m 2015 med max 15:-/mil.

 

Lägerbidrag
För att få lägerbidrag måste du ansöka om detta till styrelsen innan du åker på läger, och helst innan februari och årsmöte där budgeten beslutas. Styrelsen beslutar efter säsongen vilka som får ta del av budgeterat lägerbidrag. För att få ersättning måste kvitton bifogas.

Maxbelopp (per kalenderår):
9-16 år (tävlingsklass), 3000 kr  

17år -U23 6000 kr

Elit om aktuell för landslagsuppdrag 6000 kr

 

Velodromcykling

Klubben ersätter licenserade cyklister med 20% av träningsavgiften (max 600 kr) vid velodromcykling mot uppvisande av kvitto.

Utbildingsavgift ersätts ej.

 

Klädbidrag

Nybörjare och ungdomar (tom. 16 år), ungdomsledare och de med tävlingslicens kan söka bidrag med 100 kr/ byxa och 100 kr/ tröja dock max 1 tröja/byxa per år. Dessa bidrag söker/erhålls i slutet av året tillsammans med logi, resebidragen.

 

Stipendie

Styrelsen kan till enskild cyklist besluta om stipendie, se sidan Stipendier.

Du som har anspråk på någon av ovanstående ersättningar måste lämna in ansökan och kvitton senast 15 november till kassören för att styrelsen skall besluta om belopp innan utbetalning, som då sker under december. För sent inlämnade ansökningar behandlas i mån av tid. Tävlingsverksamhet som infaller efter 15 nov överförs till kommande års ansökan.

Använd mall för bidrag.