SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Borlänge Cykelklubb
Fotboll

Välkommen till Borlänge CK

Nytt för i år är att man här på hemsidan bokar in sig själv/sina barn till den/de träningsgrupper man vill vara med i, du hittar bokningssidan här:
Gå till gruppbokning

För medlemmar finns det en medlemsapp som vi rekommenderar att du har på din telefon, den heter SportsAdmin MedlemsApp, även appar SuperText används inom barn- & ungdomsgrupperna.

 

Under vintern kommer vi att berätta om alla nyheter för oss medlemmar så håll koll på den här sidan och vår Facebooksida.

För dig som deltar i flera träningsgrupper under 2023:

Med anledning av klubbens byte till en ny administrativ plattform krävs det i den nya bokningsfunktionen att en träningsavgift skapas per träningsgrupp.
För att hålla nere kostnaden har vi därför reducerat medlemsavgiften med 10kr och kompletterat med en träningsavgift på 10kr per träningsgrupp.
Vid varje betalning tillkommer en administrativ kostnad, detta är inget klubben kan påverka.

Alla tränande medlemmar betalar:

- 1st reducerad medlemsavgift för 2023.
- 10kr per träningsgrupp som medlemmen deltar i.
- Administrativ kostnad till SportAdmin per betalning.


Varför byter vi plattform?
Syftet med den nya plattformen är att underlätta kansliarbetet som idag sköts helt ideellt.
Delar av den gamla plattformen gick i graven vid årsskiftet och kvarvarande delar är kraftigt föråldrade vilket kräver många timmars fritid av våra administratörer.

Vi hoppas du kan ha överseende med denna förändring som ändå leder till att våra ideella krafter nu kan fokuseras på andra saker än medlemsadministration.

Länken till BCK:s bokningssida finns på flera ställen här på hemsidan eller direkt här under.
BCK-bokningssida hittar du här

 

Med vänlig hälsning
Anders B
BCK medlemshantering.

Gravelcykling onsdag 14 juni.
2023-06-09 10:54

14 juni 17:15 - 65 km Fin graveltur i Borlänges omgivningar tillsammans med Borlänge CK.

Grusvägar, åkervägar med mindre inslag av asfalt och stigar. Samling ca 17:15 och avfärd kl 17:30 från Borlänge CK:s klubblokal på Ekorrstigen 1 i Borlänge. Turen beräknas ta mellan 2,5 och 3 timmar och alla som åker ut åker hem tillsammans. Tänkt upplägg är att ha 2 st grupper på 65 km banan och en på en kapad 51 km variant.  Två ledare i varje grupp. 

Info om vår sprinttävling på Lugnet 10:e juni
2023-05-30 07:31
 
Hej på er alla medlemmar!

Vi saknar fortfarande personer som kan hjälpa till vid sprinttävlingen inne på Lugnet lördagen den 10 juni. Tävlingen arrangeras av BÅDE Falu CK och Borlänge CK och just nu är det definitivt ”övervikt” på personal från faluklubben…
Så: hör av er till Roger Karlsson i BCK (070-5356126) om ni kan hjälpa till i serveringen eller som flaggvakt denna dag.
Likaså behöver vi hjälp med bakning av fikabröd till arrangemanget så kan ni stötta med det till serveringen är även det otroligt välkommet!

För dig som skall tävla är rabattkoden som anges vid anmälan:
bcklugnetxce23
Välkomna till en fartfylld och fantastisk rolig tävling inne på Lugnet i samarbete med Falu CK!
 
 
 
Borlänge Cykelklubb
Grusrunda onsdagen den 31 maj
2023-05-29 07:32

Hej!

Nu på onsdag provköra vi ännu en gång 51 km eller 66 km grusvägsrunda på Tunaslätten. Backyard Gravel. Blandat grus/åkerväg/asfalt för MTB eller Gravelhojar. Avfärd 17,30 från klubblokalen och åter efter 2,5-3 tim.

Sträckningen grovt: Matsknuts, Lindan, Fagerbacken, Strandbro, Nybro, Gustafs, Våbäck, Naglarby, Hovgården, Långsjön, Forsbacka, Järpbo och hem.

Tjärnavarvet
2023-05-22 20:36

På torsdag 25/5 kör vi vårt populära Tjärnavarv 🥳!

Samling och provkörning av banor från kl. 17.30 och första start på Lilla Tjärnavarvet ca kl. 18.00, övriga efter att alla har kört klart Lilla Tjärnavarvet.

Ingen föranmälan behövs, alla kan vara med. Man tävlar mot sig själv och kör ett varv på Tjärnavarvet (10 år och uppåt) eller lilla Tjärnavarvet (upp till 10 år) i full fart.

Välkomna!

Onsdag 24 maj 66 km grusvägsrunda.
2023-05-22 12:58

Hej!

Nu på onsdag tänker vi provköra en 66 km grusvägsrunda på Tunaslätten. Backyard Gravel. Blandat grus/åkerväg/asfalt för MTB eller Gravelhojar. Avfärd 17,30 från klubblokalen och åter efter 2,5-3 tim.

Sträckningen grovt: Matsknuts, Lindan, Fagerbacken, Strandbro, Nybro, Gustafs, Våbäck, Naglarby, Hovgården, Långsjön, Forsbacka, Järpbo och hem.

Nyheter från våra grupper
Det finns inga nyheter..