SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Borlänge Cykelklubb
Fotboll

Välkommen till vår nya hemsida!

Varmt välkomna till våran nya hemsida! Nu hänger vi här istället.

Vår gamla hemsida har stängt då IdrottOnline upphört med funktionen för hemsida. Vi har därför flyttat både hemsida och vår administration till SportsAdmin.

 

Nytt för i år är att man här på hemsidan bokar in sig själv/sina barn till den/de träningsgrupper man vill vara med i.
Bokningen öppnar 20230101 och du hittar bokningssidan här:
Gå till gruppbokning

För medlemmar finns det en medlemsapp som vi rekommenderar att du har på din telefon, den heter SportsAdmin MedlemsApp, även appar SuperText används inom barn- & ungdomsgrupperna.

 

Under vintern kommer vi att berätta om alla nyheter för oss medlemmar så håll koll på den här sidan och vår Facebooksida.

För dig som deltar i flera träningsgrupper under 2023:

Med anledning av klubbens byte till en ny administrativ plattform krävs det i den nya bokningsfunktionen att en träningsavgift skapas per träningsgrupp.
För att hålla nere kostnaden har vi därför reducerat medlemsavgiften med 10kr och kompletterat med en träningsavgift på 10kr per träningsgrupp.
Vid varje betalning tillkommer en administrativ kostnad, detta är inget klubben kan påverka.

Alla tränande medlemmar betalar:

- 1st reducerad medlemsavgift för 2023.
- 10kr per träningsgrupp som medlemmen deltar i.
- Administrativ kostnad till SportAdmin per betalning.


Varför byter vi plattform?
Syftet med den nya plattformen är att underlätta kansliarbetet som idag sköts helt ideellt.
Delar av den gamla plattformen gick i graven vid årsskiftet och kvarvarande delar är kraftigt föråldrade vilket kräver många timmars fritid av våra administratörer.

Vi hoppas du kan ha överseende med denna förändring som ändå leder till att våra ideella krafter nu kan fokuseras på andra saker än medlemsadministration.

Länken till BCK:s bokningssida finns på flera ställen här på hemsidan eller direkt här under.
BCK-bokningssida hittar du här

 

Med vänlig hälsning
Anders B
BCK medlemshantering.

Årets första klädshop är öppen nu, stänger 5 februari.
2023-01-24 19:52

Här kommer inbjudan till webshop för inköp av klubbkläder från Bioracer Speedwear.

SHOPEN KOMMER ATT VARA ÖPPEN TILL DEN:

5 FEBRUARI  KL. 23:59

MYBIORACER:

För att logga in och skapa ett eget konto på Mybioracer, klicka på följande länk:


https://www.bioracer.se/se/mybioracer/?r=jm06bjKcJl

Läs PDF filen (Mybioracer inloggning), där finner du mer detaljerad info hur du registrerar ett konto. Har du tidigare ett konto i Mybioracer kan du använda dina registrerade uppgifter.

LEVERANSINFORMATION

Klubben har valt hemleverans. Kläderna kommer att levereras till ditt närmaste postombud cirka 8  veckor efter att shopen har stängt (kan vara fler eller färre veckor beroende på hög- eller lågsäsong). Du får ett SMS när du kan hämta ut ditt paket. Fraktkostnad 139 kr oavsett storlek på ordern.

 

ÄNDRING AV BESTÄLLNING

Önskar du ändra storlek eller produkter, måste befintlig beställning raderas och en ny beställning måste göras. Vill du ändra din beställning så kan det göras så länge shopen är öppen.

Efter att shopen stängt kan du inte ändra en beställning.

 

OBS! All ändring måste ske via e-post till: info@bioracer.se

 

BEKRÄFTELSE

En bekräftelse på din beställning skickas till den e-postadress du angav i samband med beställningen. Kontrollera att den inte hamnar i din skräppost. Om du av någon anledning inte får en bekräftelse, kontakta oss då via e-post till: info@bioracer.se

 

 

INFORMATION KRING NYA KOLLEKTIONEN ICON

Icon är vår nya kollektionen som är en hopslagning av gamla Prof och Race Proven kollektionerna. En blandning det bästa från bägge dessa två kollektioner och en hel del uppdateringar.

Storleksmässigt är överdelarna på Icon likvärdiga med överdelarna på Prof och underdelarna Icon likvärdiga med Race Proven underdelarna. På varje produkt i shopen finns en storleksguide kopplad för att enkelt få en överblick över storlekarna.

 

VÅRA KOLLEKTIONER 2023

ICON - Fokus på träning och tävling. Passar från motionär till elit.

Kollektionen passar alla cyklister, såväl motionär som elit. God komfort och skön passform utan att tumma på viktiga egenskaper som ventilation, muskelsupport och aerodynamik.

Icon är normal i passform och storlek.

 

EPIC - Fokus på tävling. Passar elitmotionär och elit.
Kollektionen riktar sig till cyklister som söker de snabbast och mest aerodynamiska cykelkläderna på marknaden. Epic har en tight passform.
OBS! Dessa kläder är sydda för optimal passform när du sitter på cykeln.

STORLEKAR
Det är viktigt att prova ut din storlek innan beställning.  På grund av att kläderna är unikt tillverkade för dig så är det ingen bytes- eller returrätt. Har du inte möjlighet att prova ett plagg kan du använda vår storleksguide. Det finns olika storleksguider för olika produkter.

OBS!
- Använder du storleksguiden så får du en indikation på din storlek. Bioracer reserverar sig mot att du inte kommer att få en optimal passform efter dina önskemål.

Vid funderingar kontakta oss på info@bioracer.se

Översättning storlekar:

Vuxenstorlekar 0=XXS / 1=XS / 2=S / 3=M / 4=L / 5=XL / 6=XXL / 7=3XL / 8=4XL / 9=5XL / 10=6XL

Juniorstorlekar K1=116 / K2=128 / K3=140 / K4=152 / K5=164 / K6=176

Vid eventuella oklarheter, tveka inte att kontakta oss på tel. 0223-23230 eller via e-post till: info@bioracer.se

Ny kläddesign för åren 2023-2027
2022-12-29 10:21

Borlänge CK firar 100 år 2023 och en helt ny design har tagits fram för alla våra klubbkläder som gäller fram till 2027.

 

En klädshop öppnar i slutet på januari och där kommer nya kollektionen visas (tröjor, jackor, västar, byxor, mm.)

Vinterträningar 2023
2022-11-17 10:00

Vecka 45 startar vi upp våra träningar igen och tar sikte mot säsongen 2023!

 

Måndagar: Inomhusträning i Forssaklackskolans gymnastiksal 18:00-20:00. Träningen består av "klassisk" inomhusträning med en mix av kondition och styrka. Cirkelträning, hinderbara, innebandy etc. Träningen passar alla från ca 9 år. Ta med kläder för inomhusträning, vattenflaska, innebandyklubba och ombyte.

 

Torsdagar: Löpning/stavgång i Mellsta kl 17:30 till ca 18:45. Träningen består av kondition och styrka. Ta med kläder för löpträning utomhus, pannlampa och ev vattenflaska.

 

Helger: Distanspass på cykel utomhus och vi återkommer med fasta tider för denna träning. Samling vid klubben och "kläder efter väder" är det som gäller. Träningen passar för cyklister från junioråldern (ev något lägre ålder) och det krävs cykelvana gällande att cykla i grupp.

Strategidag Borlänge CK
2022-11-17 09:58

Lördagen den 26 november planeras ett öppet strategiarbete på hotell Scandic där vi tillsammans ska arbeta fram riktningen för klubbens utveckling de kommande 5-10 åren. Vi vill gärna ha en bredd i kompetenser, intressen, ålder etc (mångfald helt enkelt) för att få en så bred input som möjligt gällande vilka områden som ska utvecklas åt vilka håll. Vi ska givetvis också skapa en kopplad målbild till stragein under dagen.

 

Dagen kommer att modereras av Tommy Gabrielsson från SISU tillsammans med Silva Sjödin från BCK. Tiden som avsatts för arbetet är mellan kl 10:00 och 16:00. Fika och lunch står givetvis föreningen för.

Så...: är DU intresserad av att vara med för att sätta riktning för föreningens vidare utveckling? Anmäl dig då senast den 23 november till Silva Sjödin på silva.sjodin(a)gmail.com.

VÄLKOMNA!

//Styrelsen

Nyheter från våra grupper
Det finns inga nyheter..